Cum altfel iti poti incepe o dimineata perfecta daca nu cu o cafea buna. Ei bine pentru foarte multi dintre noi, cafeaua reprezinta un aspect foarte important in ceea ce priveste inceputul fiecarei zile. Deci cand vine vorba de cafea este bine ca pe langa cafeaua pe care o bem, sa tinem cont si de aparatul care urmeza sa ne faca ziua mai frumoasa si plina de energie.

Cafetiere/Espressor, este mai putin important cum prefera fiecare dintre noi sa isi inceapa dimineata, insa ce este important este ca fiecare dintre noi, sa o faca exact asa cum ii place. Daca vorbim despre achizitionarea unui noi aparat de cafea, trebuie sa tinem cont de ceea ce avem nevoie astfel incat sa nu cumparam nici mai mult, nici mai putin, in ambele cazuri iesind in pierdere.

Daca va doriti sa achizitionati o cafetiera sau un espressor bun, pe site-ul celor de la Dwyn.ro veti putea gasi cele mai bune oferte atat la cafetiere cat si la espressoare, toate extrem de avantajoase prin prisma pretului mic in raport calitativ.

De exemplu aici veti putea gasi CAFETIERA DIGITALA HEINNER HCM-D918X, o cafetiera mai mult decat suficienta pentru cei care se trezesc devreme pentru a merge la serviciu si isi doresc sa aiba cafeaua gata pregatita inca de seara.

Marele avantaj al acestei cafetiere de la Heinner, este faptul ca are functia de programare. Ce inseamna asta? Pai puteti pune cantitatea dorita de apa si cafea, dupa care nu ramane decat sa va programati cafetiera sa porneasca in momentul in care va treziti iar cafeaua va fi gata in doar cateva minute. Capacitatea acesteia este de 1.8 litri, deci este ideala si pentru momentele cand aveti musafiri ori pentru familii numeroase.

In plus, daca ati uitat sa apasati butonul de off, nici o problema deoarece dupa 40 de minute, cafetiera se va opri automat. Aceasta dispune si de functia de mentinere a cafelei calde, la baza bolului fiind o plita care se incalzeste astfel incat sa mentina lichidul la o temperatura perfecta.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.