Clinica Dr. Felix Hair Implant este locul in care oamenii merg si isi schimba viata, capata incredere din nou in propria persoana si obtin o schimbare majora de look. Cei care sufera de alopecie pot intelege mai bine aceste aspecte. Persoanele care prezinta anumite parti ale scalpului de unde parul lipseste sau este prea rar stiu ca acest lucru poate afecta starea psihica si aspectul fizic.

Motiv pentru care un implant de par realizat de specialisti precum cei de la clinica Dr. Felix Hair Implant poate face minuni. Schimbarile vor incepe sa se vada negresit. Totusi tehnica de implant este foarte importanta, motiv pentru care vei prefera sa afli despre tehnicile utilizate la aceasta clinica specializata in acest tip de proceduri.

Tehnica Q-FUE – rezultate incredibile

Cand vorbim despre implant par, majoritatea celor interesati isi indreapta atentia spre clinicile din afara tarii, asa cum fac pentru orice alt tip de interventie chirurgicala. Inainte de a lua vreo decizie trebuie sa stii ca cei de la clinica Dr. Felix Hair Implant sunt speakeri pentru congrese prestigioase de transplant de par din diverse parti a lumii.

De asemenea, aici este folosita tehnica Quality FUE, una dintre cele mai avansate si non-invazive tehnici in acest sens. Poate fi realizata numai de medici specializati pentru ca necesita niste procedee speciale. Printre avantaje se enumera faptul ca transplantul se realizeaza manual, fir cu fir si nu apar cicatrici, sangerari si nici dureri.

Rezultatul este incredibil si doar cunoscutii vor sti de interventie, nimeni altcineva nu va banui ca ai apelat la serviciul de implant de par. Firele de par vor creste in directia fireasca si podoaba ta capilara va arata excelent, va fi deasa si cu aspect natural.

Alte tipuri de transplant de par

Atat femeile, cat si barbatii pot apela la serviciile de la clinica Dr. Felix Hair Implant. Poti beneficia aici nu doar de transplant de par, ci si de sprancene sau barba. Uneori si cel mai mic defect te poate deranja la propria persoana. In viata este important ca tie sa iti placa cum arati, tu sa te accepti si cand te deranjeaza ceva la aspectul fizic nu te deprima. Unele lucruri au rezolvare.

Iata ca poti rezolva aceste probleme ale parului daca alegi un implant de par realizat de medicii ultraspecializati ai acestei clinici. Poti opta pentru un consult online pentru o estimare de pret si de asemenea poti accesa site-ul pentru alte informatii.

Contact:

+40 720.254.368

office@drfelix.ro