SpecialDoors.ro – usi calitative pentru orice locuinta

Usile sunt printre obiectele pe care o persoana nu le schimba prea curand atunci cand isi construieste o casa. De aceea, acestea trebuie alege cu mare atentie din start, din punct de vedere al calitatii, al dimensiunii si evident al design-ului. Poate ca acum ceva ani in urma nu prea existau multe modele din care puteai alege, insa acum optiunile sunt nelimitate. Trebuie sa alegi usile si in functie de decorul si stilul pentru care ai optat in fiecare incapere, de aceea, Special Doors este locul unde gasesti usi ce se pliaza pe tendintele actuale.

Usi de sticla – o optiune inedita

Nu oricine stie de aceasta varianta de usa, fiindca probabil si le-ar instala peste tot in casa din cauza ca sunt extraordinar de frumoase. Sunt mult mai rafinate si moderne decat variantele clasice de usi ce le vezi pe la toti vecinii din bloc. Special Doors are doua variante de astfel de usi, cele calite prin sablare cu nisip si cele calite prin imprimare.

Usile din sticla se potrivesc de minune caselor sau apartamentelor moderne, aducand un plus de eleganta. Acestea sunt extrem de rezistente la schimbari de temperatura, iar in cazul lovirii lor accidentale cu un obiect contondent, acestea nu se sparg in bucati taioase, deci nu va fi niciun pericol. Regasesti pe specialdoors.ro variante de usi interioare cu tematici interesante imprimate sau cu forme geometrice deosebite.

Usile de la intrare trebuie sa fie rezistente

Usile metalice sunt in topul alegerilor oamenilor, datorita durabilitatii lor si nivelului de siguranta pe care il ofera. Acum usile metalice au design-uri interesante, ce se potrivesc fatadei oricarei case. Chiar si in cazul celor ce au mers pe un stil mai rustic, exista usi metalice cu aspect de lemn ce se incadreaza perfect. Poti sa vezi aici modele de usi metalice intrare si usi interior.

Usile de la Special Doors sunt de inalte standarde calitative ceea ce inseamna ca vor avea viata indelungata. Pentru un plus de siguranta adus casei si familiei tale poti opta pentru usile metalice blindate de pe site. Usile metalice de aici sunt rezistente in fata traficului intens de persoane, in fata intemperiilor, sunt elegante si se incadreaza in tendintele actuale.

Se regasesc pe site diverse modele, nuante si dimensiuni, pentru ca fiecare client sa aleaga ceea ce se potriveste locuintei sale.

Intra pe www.specialdoors.ro si cauta usile perfecte pentru casa ta.

Contact: 0728.476.634

SpecialDoors.ro – usi calitative pentru orice locuinta

SpecialDoors.ro - usi calitative pentru orice locuinta